Välkommen till min nya webbplats

Hej!

Jag har ersatt min gamla webbplats med denna. Jag har länge velat göra om min webbplats som inte uppdaterats sen 2018, men inte kommit till skott förrän nu. Min förra blogg på blogg.olivertwistor.nu är också borta, men tanken är att eventuellt lägga upp valda inlägg på nytt här. Mycket av innehållet i gamla bloggen var för spretigt för att riktigt passa in i min nya webbplats.

Både form och innehåll kommer successivt att förändras. Just nu använder jag WordPress med dess senaste standardtema Twentytwentyone. Detta kommer att ändras så att webbplatsen inte ser så blogglik ut. Johans hörna ska vara så mycket mer än en vanlig blogg. Den ska vara ett centralt nav för det som intresserar mig och det jag vill berätta för andra, exempelvis:

  • kort info om mig
  • mitt CV
  • spel
  • programmering
  • politik